You Are Here: Home » Cluburi iasi » Pub 25

Pub 25 Iaşi

Pub 25, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Situat în Tudor Vladimirescu, vis-a-vis de stația de tramvai, pub-ul a avut parte de multișoare nume de botez până a ajunge la “Pub 25″ și a deveni unul din locurile de distracție în fruntea topului în Iași.
Pub 25 pentru cele 25 de motive care ar fi dovedind că berea e mai bună ca femeia. Ai putea crede că sunt misogini dar proprietarii ne asigură contrariul.Scaune și mese de lemn, cărți de chimie, fizică și din alte domenii, aranjate frumos în rafturi, un bar lung, sticle folosite că decor și distracție pe două nivele.

Pe mesele pe care ziua se mănâncă, seara studentele dansează cu foc.

În fiecare weekend pub-ul se aglomerează până la refuz iar dacă vrei o masă ar fi bine să o rezervi din timp. La intrare, dacă locul e prea plin, se face și selecție.
Pub 25 e locul unde cu siguranță vei da peste cel puțin 2-3 cunoscuți sau vreun coleg căruia i-ai împrumutat vreun curs și a uitat să îl înapoieze.
Un loc potrivit pentru studențimea dezlănțuită pe ringul de dans, cu prețuri mici și fără pretenții, distracție și bună dispoziție.

Muzică variată, pornind de la populară, ușoară, dance la hip hop, house. Când lumea pare să fi obosit de atâta dansat, mc-ul anunța “pauză de șpriț”. Pe parcursul serii au loc și momente interactive cu publicul.
Pub 25 te invită să cauți compania unor prieteni apropiați și a unui vin bun care să dezlege limbile și să aducă bună dispoziție.

Facilități: aer condiționat, parcare, fumători.

Etichete:,

Leave a Comment

© 2012-2014 Some rights reserved

Scroll to top